temptation talk

Presentatoren Temptation Island lichten tipje van sluier op

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation Island / VideolandPresentatoren Temptation Island lichten tipje van sluier op
RTL

Dit seizoen geen verleiders in 'Temptation Island: Love or Leave', maar vrijgezellen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Toch is er volgens presentatoren Monica Geuze (25) en Kaj Gorgels (30) genoeg drama. Dat vertellen ze in de podcast 'Effe Relativeren'.

"Ga lekker zitten, want er gebeurt genoeg"

Momenteel zijn de eerste twee afleveringen te zien bij Videoland, waarin vier koppels in het zonnige Italië op zoek gaan naar één antwoord: ben ik hier met de ware of is er iemand die beter bij mij past? Voor Kaj Gorgels is het alweer het derde seizoen van Temptation dat hij mag presenteren, deze keer samen met goede vriendin Monica Geuze. "We hebben altijd al gezegd dat we het heel vet zouden vinden om samen iets te doen", vertelt Monica in de podcast. "Het bestond niet eens in mijn hoofd dat het werkelijkheid zou kunnen worden."

Deelnemers Temptation zekerder dan ooit: ringen liggen al klaar
Lees ook

Deelnemers Temptation zekerder dan ooit: ringen liggen al klaar

Hoewel dit jaar de singles op zoek gaan naar liefde, wordt het seizoen volgens hen niet saai. "Ik kan wel zeggen: er is écht veel gebeurd ten opzichte van eerdere seizoenen - zonder al te veel te verklappen", hint Kaj. "Het wordt echt fantastisch. (...) Mensen zijn toch gewend aan de 'oude' Temptation. Maar qua reality kan ik wel zeggen: ga lekker zitten, want er gebeurt genoeg." Ook Monica kan dat beamen. "De insteek is alleen anders. Het is meer gebaseerd op liefde, maar daar komt ook veel pijn bij kijken."

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Maak kennis met de koppels in onderstaande video:

Lees meer over
Monica GeuzeKaj GorgelsTemptation Island