om door een ringetje te halen

Dubbel genieten: 2x per week nieuwe afleveringen MAFS

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Nander de WijkDubbel genieten: 2x per week nieuwe afleveringen MAFS
RTL

Het nieuwe jaar begint extra goed met de start van alweer het zesde seizoen 'Married at First Sight'. Voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen hebben we goed nieuws: het programma wordt niet één keer, maar twee keer per week uitgezonden - net als de vorige reeks.

Voor wie onder een steen gelegen heeft: in het programma worden zes stellen gevolgd die met elkaar gaan trouwen. Er is alleen één maar... ze hebben elkaar nog nooit gezien! Relatiewetenschapper Tila Pronk, gedragspsycholoog Pablo Bakarbessy en seksuoloog Eveline Stallaart hebben de deelnemers vooraf gesproken, gescreend en getest om zowel op mentaal- als op fysiekgebied de beste matches te maken.

Married at First Sight experts© Nander de Wijk
Married at First Sight experts

Na het huwelijk gaan de stellen op huwelijksreis en wonen aansluitend een week samen om te ontdekken of de basis voor een langdurig huwelijk inderdaad gelegd kan worden. Blijven ze gelukkig getrouwd of leveren ze hun ringen in en gaan ze scheiden? 

Nieuw in deze reeks is dat de pasgetrouwde stellen elkaar in de laatste week van het experiment, onder begeleiding van de relatie-experts, ontmoeten tijdens een weekendje weg. Daar leren ze over elkaars ervaringen en kunnen ze steun zoeken bij elkaar. Tijdens het weekend denken de koppels na over hun eindbeslissing een week later, waar ze bepalen of ze getrouwd willen blijven.

Chantal deed afgelopen seizoen mee met het trouwprogramma. Hoe de blondine die tijd heeft beleefd, vertelt ze hieronder.

Married at First Sight is vanaf 5 januari iedere maandag- en dinsdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. 

Lees meer over
Carlo BoszhardMarried at First Sight