NOT READY TO FLAMINGLE

Fabrizio uit Temptation Island nog niet klaar voor nieuwe relatie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandFabrizio uit Temptation Island nog niet klaar voor nieuwe relatie
RTL

Fabrizio Tzinaridis (28) is nu een maand niet meer samen met zijn Lotte. Begin november maakten de twee aan RTL Boulevard bekend niet langer een setje te zijn. En aan een nieuwe vriendin denkt de 'Temptation Island'-ster nog lang niet.

"Not at the moment"

Op zijn Instagram beantwoordde Fabrizio een paar vragen van zijn volgers, waaronder of hij alweer toe is aan een nieuwe relatie. 'Not at the moment', antwoordt de Belg daarop.

In november maakte Fabrizio bekend dat hij en Lotte geen stelletje meer zijn. "Veel willen we er niet over kwijt. Om wilde insinuaties en verhalen te voorkomen kunnen we wel kwijt dat er geen overspel of bedrog in het spel is", zei hij daarover.

Fabrizio uit Temptation Island en Lotte zijn uit elkaar
Lees ook

Fabrizio uit Temptation Island en Lotte zijn uit elkaar

Fabrizio en Lotte kwamen begin dit jaar bij elkaar. Tijdens de lockdown trok Lotte al snel bij Fabrizio in, amper een paar maanden nadat ze verliefd op elkaar werden. Onlangs gaven Lotte en Fabrizio zelfs aan dat zij klaar zouden zijn voor het ouderschap. "Misschien komt het er na de zomer wel van", liet Lotte weten in een interview in Grazia. In de video hieronder zie je hoe het samenwonen ze beviel.