kopen door te kijken

Monica Geuze en vriend denken al aan kopen van huis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @monicageuzeMonica Geuze en vriend denken al aan kopen van huis
RTL

Monica Geuze (26) is alweer een tijdje samen met haar nieuwe vriend Robbert Kroese (30), die Nederland leerde kennen in haar realityserie 'Like Monica'. Dat het serieus is tussen de twee blijkt wel in Monica's nieuwste vlog.

"We laten het even bezinken"

Daarin onthult Monica dat zij en Robbert de huizenmarkt nauwlettend in de gaten houden. Ze scrollen uren op Funda en hebben zelfs al een bezichtiging samen. Volgens de jonge moeder is het slechts 'een oriënterende afspraak' en zijn er (nog) geen concrete verhuisplannen. "We laten het even bezinken."

Monica Geuze op oorlogspad: 'Mensen zijn op zoek naar sensatie'
Lees ook

Monica Geuze op oorlogspad: 'Mensen zijn op zoek naar sensatie'

Vooral haar lief is enthousiast over het huis dat ze samen hebben bekeken, Monica wat minder... Volgens de influencer wil haar vriend een soort Bob uit Kopen Zonder Kijken zijn. "Het huis voldoet aan onze eisen, maar er moet echt heel veel aan gedaan worden", laat ze weten. "Ik koop liever een huis dat iets meer kost, maar wel helemaal af is (...) Rob heeft zoiets van: we kunnen alle muren platgooien en we gaan lekker verbouwen. Maar dat is echt mijn grootste nachtmerrie."

In de vlog vertelt Monica ook zich een beetje down te voelen. Haar ex Lars Veldwijk, met wie ze samen Zara-Lizzy heeft, komt voor de feestdagen namelijk naar huis om tijd door te brengen met zijn dochtertje. "Ik vind het echt lastig", vertelt Monica openhartig. "Ik weet dat ik haar kan zien wanneer ik wil en ze wonen ook echt dichtbij, maar ik vind het wel een ding. Ze is een jaar lang alleen met mij geweest. Ik dacht dat ik het ergens wel lekker zou vinden, even rust... maar nu het dichtbij komt zie ik er zó tegenop.”

Lees meer over
Monica Geuze