i was like baby, baby, baby

Justin Bieber: 'Ik wil zoveel mogelijk kinderen met Hailey'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @justinbieberJustin Bieber: 'Ik wil zoveel mogelijk kinderen met Hailey'
RTL

Als het aan Justin Bieber (26) ligt, klinkt er in zijn huis binnenkort het getrappel van kindervoetjes. De zanger kan niet wachten om vader te worden en wil zoveel mogelijk koters hebben rondrennen, vertelt hij bij 'The Ellen DeGeneres Show'.

"Ik wil er zoveel als dat Hailey bereid is eruit te persen"

Justin wil een huis vol kinderen, laat hij weten bij The Ellen DeGeneres Show. De 'Baby'-zanger wil niets liever dan een gezin beginnen met zijn vrouw Hailey, waarmee hij alweer twee jaar getrouwd is. "Ik wil er zoveel als dat Hailey bereid is eruit te persen", grapte hij in de talkshow. "Ik wil een kleine stam hebben. Maar ja, het is haar lichaam en we krijgen er zoveel als zij wil." Wel verklapte hij al dat Hailey er 'een paar' wil. 

Deze Nederlander is een grote inspiratiebron voor Justin Bieber
Lees ook

Deze Nederlander is een grote inspiratiebron voor Justin Bieber

De reden dat er nog geen Bieber-baby is, heeft niets te maken met Justin. Volgens hem is Hailey er gewoon 'nog niet klaar voor'. "Er zijn geen problemen", verzekert de zanger. "Hailey wil nog wat dingen bereiken en ik denk dus dat ze er nog niet aan toe is. Ik vind dat helemaal oké." Presentatrice Ellen denkt dat Justin een 'geweldige papa' zal worden, wanneer de tijd rijp is. 

Na een paar turbulente jaren lijkt Justin helemaal gesetteld met zijn grote liefde Hailey. Dat is een behoorlijk verschil met zijn tienerjaren, toen de zanger achtereenvolgens in de problemen kwam. In de video hieronder zie je hoe Justin compleet van imago is veranderd. 

Lees meer over
Justin BieberHailey BieberHailey BaldwinEllen DeGeneresBabyZwangerschap