fabulous

Patty Brard wil eigen talkshow nieuw leven inblazen

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPPatty Brard wil eigen talkshow nieuw leven inblazen
RTL

'Absolutely Patty' was de talkshow van Patty Brard (65) in de vroege 00's. De presentatrice blikt met heimwee terug op haar praatprogramma, vertelt ze aan 'Veronica Magazine'. Het liefst zou ze het opnieuw willen maken.

"Het was vooral zo leuk omdat het eens wat anders was"

"Dit was absoluut het leukste programma dat ik heb mogen maken", zegt de presentatrice over Absolutely Patty. Hoewel de talkshow een behoorlijke 'klus' was om te maken en 'één grote teringzooi' opleverde, kijkt ze er met veel plezier op terug. "Het was vooral zo leuk omdat het eens wat anders was." Patty vindt het in vergelijking met de praatshows van nu vooral een groot verschil. "Welke je ook kiest, het is allemaal één pot nat geworden", is ze van mening. 

Appje Patty Brard hielp Koos van Plateringen van de drank af
Lees ook

Appje Patty Brard hielp Koos van Plateringen van de drank af

De opnames gingen 'vaak door tot diep in de nacht', legt Patty uit. "Het motto was: zoveel mogelijk drank en gezelligheid. Dat is aardig gelukt." Ze vond Absolutely Patty zó leuk, dat ze het zo weer zou doen. "Het liefst zou ik het huis naast me kopen, de buren eruit trappen en er een mooie studio van maken", aldus de presentatrice. "Wie weet iets voor de toekomst." Patty's contract bij Talpa loopt nog een paar jaar, dus de kans bestaat dat haar talkshow weer op televisie verschijnt. 

In het interview met Veronica Magazine vertelt Patty ook over de aanwezigheid van haar dochter Priscilla tijdens de opnames van Absolutely Patty. Zo werd haar 'verdieping' in het huis gebruikt voor de visagie. In 2009 kwam er een einde aan het programma, net als Patty's band met haar dochter. Inmiddels is deze hersteld. In de video hieronder zie je alles over hun verzoening.  

Lees meer over
Patty BrardTv-programma