i'll be there for you

Matthew Perry lanceert Friends-kleding voor goede doel

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMatthew Perry lanceert Friends-kleding voor goede doel
RTL

Matthew Perry (51) heeft een lijn kleding en accessoires uitgebracht met een beroemde quote erop van zijn Friends-personage Chandler Bing. De opbrengst van de tijdelijke webshop gaat naar coronagerelateerde goede doelen.

Op Instagram deelde de acteur dit weekend een foto waarop hij in één van de shirts poseert. Op het kledingstuk staat de tekst: "Could this BE any more of a T-shirt?". Erboven zijn drie getekende versies van een dansende Chandler gedrukt. Later deelde Matthew nog twee posts waarin zijn kersverse verloofde Molly Hurwitz een ander shirt en een pet uit de collectie draagt.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

The One with Chandler's Wedding: acteur Matthew Perry verloofd
Lees ook

The One with Chandler's Wedding: acteur Matthew Perry verloofd

Afgelopen maand liet Matthew via social media weten dat er eindelijk een nieuwe datum is geprikt voor de opnames van de langverwachte hereniging met zijn Friends-collega's. "De reünie van Friends wordt verplaatst naar begin maart", schreef de 51-jarige acteur toen op Twitter. "Het lijkt erop dat we een druk jaar voor de boeg hebben. En daar hou ik van!"

Eigenlijk zouden Matthew en David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matt LeBlanc en Lisa Kudrow afgelopen mei al te zien zijn geweest in een speciale Friends-special voor de lancering van streamingdienst HBO Max. Die opnames, en latere in augustus, werden vanwege het coronavirus afgelast.

Lees meer over
Matthew Perry