ZE MOEST DOOR

Maxime Meiland moest vriend Leroy 'wel een beetje pushen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMaxime Meiland moest vriend Leroy 'wel een beetje pushen'
RTL

Maxime Meiland (25) is inmiddels al een aardige tijd gelukkig met haar vriend Leroy, die ze leerde kennen bij de opnames van 'Chateau Meiland'. Op het kasteel in Frankrijk is de vonk overgeslagen, maar de liefde kwam niet vanzelf, vertelt Maxime in een Q&A op haar Instagram Stories.

"Maar het is goedgekomen"

Maxime besloot wat vragen van fans te beantwoorden omdat haar internet het niet deed. "Het is verschrikkelijk", zegt ze. "We hebben elkaar ontmoet op 2 maart, op het chateau", begint Maxime daarna te vertellen. "Vervolgens gingen we daten. Ik moest hem wel een beetje pushen, hoor. Maar het is goedgekomen. Hij zit naast me op de bank!" "Jackpot", vult Leroy aan.

Vervolgens wordt de vraag gesteld of Leroy wel eens gek wordt van zijn vriendin Maxime. "Dat durf ik niet te zeggen", zegt hij. "Ja dus", lacht Maxime. De twee wonen nog niet samen, "maar we zijn wel bijna altijd samen."

Maxime Meiland weet het zeker: 'Wil met Leroy samenwonen'
Lees ook

Maxime Meiland weet het zeker: 'Wil met Leroy samenwonen'

Volgens vader Martien is zijn dochter een heel ander mens sinds Leroy in haar leven is. In de video hieronder vertelt Martien daar alles over.

Lees meer over
Maxime Meiland