kampioen flirten

Daisy voelde zich geen moment schuldig over relatie Gregory

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation Island: Love or LeaveDaisy voelde zich geen moment schuldig over relatie Gregory
RTL

Daisy (21) en Gregory (29) hebben in 'Temptation Island: Love or Leave' al vanaf dag één 'n oogje op elkaar en waren op avond één al lekker aan het 'viben'. Ondertussen wist Gregs vriendin Karina (24) in de andere villa van niets. Toch heeft de Italiaanse Daisy zich geen moment schuldig gevoeld. Dat vertelt ze in 'Temptation Love Therapy'.

"Ze komt daar voor antwoorden en die krijgt ze"

Daisy geeft aan in de eerste aflevering van Temptation Love Therapy niet specifiek aan Karina te hebben gedacht. "Ze komt daar voor antwoorden en die krijgt ze", vertelt ze koeltjes. Naast Daisy kon ook Lia haar ogen niet van Gregory afhouden. "Eigenlijk was hij met iedereen wel aan het flirten. Hij was echt een beetje losjes."

Kampvuur Temptation komt binnen: 'Dat zijn dingen die ik niet wil zien'
Lees ook

Kampvuur Temptation komt binnen: 'Dat zijn dingen die ik niet wil zien'

Toch zou Daisy niet blij zijn als ze haar eigen vent met iedereen zou zien flirten. "Ik zou denken: we gaan naar huis, ik wil de rest niet meer zien", lacht ze na de beelden van het kampvuur te hebben gezien. "Ik zou geen fijn gevoel hebben bij de rest van de week als er al zo snel iets begint."

Daisy vertelt in de video ook openhartig over haar ex, die losse handjes had: "Hij was heel neerbuigend naar mij."

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland. Iedere vrijdag zie je een nieuwe aflevering van Temptation Love Therapy bij RTL Boulevard en RTLXL.

Lees meer over
Gwen van PoortenVideolandTemptation Island