en het regent meters bier

Melissa en Gianni van Temptation delen unieke naam zoontje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Melissa en Gianni van Temptation delen unieke naam zoontje
RTL

Gianni en Melissa van 'Temptation Island' deelden afgelopen week het heugelijke nieuws ouders te zijn geworden van Baby D. De volledige naam van het jochie hielden de kersverse ouders nog even voor zich, maar nu mag iedereen het weten. Wie gokte op 'Dirk' of 'Dennis', heeft duidelijk te eenvoudig gedacht,

Donder van der Bruggen. Zo heet het pasgeboren jochie. En zoals dat gaat tegenwoordig heeft het kleine hummeltje nu al zijn eigen Instagram-account. Na Gianni's en Melissa's deelname aan Temptation Island liet de volgende relatietest niet lang op zich wachten. Afgelopen mei kondigde het stel aan in verwachting te zijn en vorige week kwam hun zoontje dan eindelijk ter wereld. Het ventje werd geboren op een donderdag, wat wellicht de inspiratie was voor zijn bijzondere naam.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Sonny reageert op kritiek na uitspraken Temptation Island
Lees ook

Sonny reageert op kritiek na uitspraken Temptation Island

Gianni en Melissa deden afgelopen seizoen mee aan de ultieme relatietest van RTL. Lang duurde het avontuur voor hen overigens niet omdat ze het eiland vroegtijdig moesten verlaten. De tortelduifjes hadden een telefoon meegesmokkeld om elkaar tussendoor gerust te kunnen stellen en dat is ten strengste verboden. Zach en Simone kwamen voor hen in de plaats en bleken nóg spraakmakender. 

Lees meer over
Temptation Island