you're not gonna tempt me

Eerste knoop doorgehakt in Temptation: 'Moet vleugels spreiden'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation Island: Love or LeaveEerste knoop doorgehakt in Temptation: 'Moet vleugels spreiden'
RTL

De koppels van 'Temptation Island: Love or Leave' geven elkaar dit seizoen de vrijheid om connecties te maken met singles die allemaal op zoek zijn naar ware liefde. Vooral de mannen gaan de connectie aan... Vinden ze iemand die beter bij hen past? Of blijkt hun partner de ware? Aflevering drie is nu te zien bij Videoland.

Pas op: spoilers!

"Misschien wordt het tijd om mijn vleugels te spreiden, en dat doet pijn"

Aan het einde van de tweede aflevering zagen we hoe Denise volledig door het lint ging nadat haar 'connectiehartje' ging branden. "Het voelt een beetje alsof ik een storing heb in mijn hoofd; alle emoties komen naar buiten", vertelt ze de volgende morgen voor de camera. "Ik voel me verdrietig, ik voel me boos... Ik denk dat hij goed aan het connecten is met iemand en hopelijk was dat het. Ik kan me niet voorstellen dat Marco is gaan twijfelen en nu al verliefd is op iemand anders."

Presentatoren Temptation Island lichten tipje van sluier op
Lees ook

Presentatoren Temptation Island lichten tipje van sluier op

In de andere villa geniet Sonny van al het vrouwelijk schoon om hem heen en dat is gevaarlijk. "Mijn relatie is misschien wel op", concludeert hij dan ook na een avond vol aandacht. Als presentator Kaj Gorgels hem er later naar vraagt, blijkt dat hij al een knoop heeft doorgehakt. "Ik en Jaydi maken elkaar al een tijdje niet meer gelukkig. En ik ben van mening dat als je elkaar niet meer gelukkig maakt, wat doe je dan nog samen? Misschien is het wel tijd om even alleen te zijn en de wereld over te gaan en te kijken wat het leven te bieden heeft", vertelt hij. "Misschien moet ik gewoon even alleen zijn (...) Misschien wordt het tijd om mijn vleugels te spreiden, en dat doet pijn."

Ook Jaydi weet niet wat ze met haar gevoelens aanmoet en vindt steun in de armen van de gespierde Ricky. Of er meer bloeit tussen de twee zien we volgende week in een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave.

Temptation Island: Love or Leave is elke donderdag te zien bij Videoland.

Lees meer over
Monica GeuzeKaj GorgelsVideolandTemptation Island