blijf nog even hier

Tabitha en Paskal van BLØF maken indruk op Beau met nummer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTabitha en Paskal van BLØF maken indruk op Beau met nummer
RTL

Ze zingen beiden Nederlandstalig, maar niet eerder wisten ze elkaars paden te kruisen. Tot Tabitha (28) het nummer 'Hemingway' van BLØF ten gehore bracht in 'Beste Zangers' en diepe indruk maakte. In het programma van Beau (49) delen de zangeres en Paskal Jakobsen (46) het resultaat van hun eerste samenwerking. Beau is al fan.

Net als Tabitha bestaat BLØF nu 28 jaar, wat voor de zangeres betekent dat de muziek van de Zeeuwse mannen als een rode draad door haar leven loopt. Als klap op de vuurpijl heeft ze na haar succes in Beste Zangers nu zelfs de studio met Paul gedeeld. Vol trots delen ze hun samenwerking met het Nederlandse publiek: de single 'Blijf Nog Even Hier' is geboren.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Zangeres Tabitha toont haar prachtig groeiende babybuik
Lees ook

Zangeres Tabitha toont haar prachtig groeiende babybuik

Op meerdere vlakken is 2020 een topjaar voor Tabitha. Naast dat ze veel muzikale bekendheid vergaarde door Beste Zangers en daardoor een duet met Paskal kon opnemen, is er ook op persoonlijk vlak goed nieuws. De zangeres is in verwachting van haar eerste kindje.

Tabitha brak door met hits als 'Hij is van mij', 'Slapen met het licht aan', 'Het spijt me niet' en 'Moment'. In september bracht Tabitha haar debuutalbum uit, 'Hallo met mij'. RTL Boulevard sprak haar daar onlangs nog over en dat kun je terugzien in de video hieronder.

Lees meer over
TabithaBeau van Erven DorensPaskal Jakobsen