since u been gone

Kelly Clarkson klaagt ex-man aan voor fraude na scheiding

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKelly Clarkson klaagt ex-man aan voor fraude na scheiding
RTL

De juridische strijd tussen Kelly Clarkson (38) en haar ex-man Brandon Blackstock (43) heeft weer een nieuwe wending genomen. De zangeres heeft een fraudeclaim ingediend bij de arbeidscommissie van Californië tegen haar ex-echtgenoot. Dat meldt 'TMZ'.

Brandon was met zijn bedrijf Starstruck Management Group de persoonlijke 'agent' van Kelly. Maar in de ingediende papieren zegt de zangeres dat dit wettelijk nooit had gemogen. Het bedrijf, dat aangestuurd wordt door de vader van haar ex, zou namelijk geen vergunning hebben gehad.

Ex-man Kelly Clarkson eist flinke maandelijkse toelage
Lees ook

Ex-man Kelly Clarkson eist flinke maandelijkse toelage

De fraudeclaim gaat om tientallen miljoenen dollars. De zangeres zegt 'onredelijke vergoedingen' te hebben betaald voor 'illegale diensten'. Door haar ex aan te klagen hoopt ze haar contract met Starstruck ongeldig te verklaren en geld dat ze tussen 2007 en 2020 heeft betaald terug te krijgen.

Eind september klaagde Starstruck de zangeres nog aan. Blackstock beweerde dat ze hem nog 1,4 miljoen dollar, zo'n 1,2 miljoen euro, aan commissies verschuldigd was.

De Idols-ster en haar ex-man waren zeven jaar getrouwd. Recentelijk won ze de voogdij over hun twee kinderen River (6) en Remy (4). Haar ex laat het hier niet bij zitten. Hij eist een maandelijkse toelage van 365.000 euro voor zowel hem als hun kinderen.

Lees meer over
Kelly Clarkson