geheim van de smit

Nicolette van Dam witheet nadat dochters met roze haar thuiskomen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNicolette van Dam witheet nadat dochters met roze haar thuiskomen
RTL

Als de kat van huis is, dansen de muizen op tafel in huize Smit-Van Dam. Nicolette (36) dacht haar dochters Lola-Lily en Kiki-Kate veilig bij hun vader Bas achter te laten, terwijl ze zelf studio-opnames had. In de tussentijd nam Bas de meiden echter mee naar de kapper voor een nieuw kleurtje in hun haar.

"Die gozer spoort niet"

Het is niet bekend of Nicolette de beelden van het roze haar van haar kinderen via social media moet vernemen, of dat Bas haar zelf op de hoogte heeft gesteld. Maar haar boodschap is duidelijk: "Ik word niet goed. Zonder overleg dit doen. Die gozer spoort niet. Ik ben nu aan het nadenken over een straf die lang mag duren."

© instagram @nicolettevandam1

Lola en Kiki zijn in ieder geval maar wat blij dat ze een roze spoeling in hun lange blonde haren mochten. "Zijn jullie blij met zo'n vader?" vraagt Nicolette hen. "Ja", zeggen de meiden.

Het is niet de eerste keer dat Bas deze maand uit de ban springt. Hij legde in zijn eigen tuin een kerstdorp aan waar de gemiddelde kerstmarkt jaloers op zou zijn. Sinds vrijdag nodigt Bas mensen uit die tegen een gulle donatie aan het Prinses Máxima Centrum mogen dineren in de tuin.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Nicolette van DamBas Smit