hè gezellig

Rachel Hazes geeft geen reactie op verloving André

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Rachel Hazes geeft geen reactie op verloving André
RTL

Na een turbulent (liefdes)jaar is André Hazes (26) op één knie gegaan voor zijn Monique (42). Ze lijkt overigens niet de enige die overdonderd is door het aanzoek. RTL Boulevard entertainmentdeskundige Aran Bade onthult dat moeder Rachel (50) haar zoon nog niet gefeliciteerd heeft met het nieuws.

Dat vertelt hij in de uitzending van zondagavond. "We hebben vandaag Rachel Hazes gevraagd om een reactie, maar die laat niets van zich horen. Dat is toch wel bijzonder bij zo'n groot moment", aldus Aran. "Team Rachel Hazes wil helemaal geen reactie geven, en ook geen felicitaties. Maar de band tussen Monique en Rachel is ook niet zo goed." Het is nog onduidelijk of Rachel het verloofde koppel privé wel haar beste wensen heeft gestuurd.

André vraagt Monique ten huwelijk: 'M'n grote liefde zegt JA'
Lees ook

André vraagt Monique ten huwelijk: 'M'n grote liefde zegt JA'

Roxeanne is in ieder geval wel in de wolken met het nieuws van haar broer. "Ik ben zo ontzettend blij voor Dre en Monique, en natuurlijk voor kleine Dre", vertelt ze in RTL Boulevard. "Hij vond het zo spannend, maar hij heeft het zo goed gedaan. Dit verdienen ze."

In 2020 is André tot bezinning gekomen. Niet alleen besefte hij dat Monique meer dan wie dan ook zijn vrouw voor het leven is, maar gooide hij ook het roer om. Hij drinkt niet meer, leeft gezond en sport veel om zijn mentale en fysieke gezondheid op orde te krijgen. Ook heeft André meer dan ooit tijd met zijn eigen gezin doorgebracht, waarna hij besloot om hun liefde te bezegelen met een verlovingsring.

Lees meer over
André HazesRachel HazesMonique Westenberg