opgejaagd

Volgend seizoen Hunted wordt BN'er-editie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROS/Elvin BoerVolgend seizoen Hunted wordt BN'er-editie
RTL

Het populaire programma 'Hunted' krijgt volgend jaar een bijzonder seizoen. Waar normaal gesproken gewone mensen de strijd tegen de jagers aangaan, worden het in 2021 BN'ers die moeten zien te ontsnappen.

De finale van Hunted werd gisteravond door ruim 900.000 kijkers bekeken en die kregen meteen een primeur: de show komt op 25 januari met een nieuw seizoen, maar ditmaal met bekende Nederlanders. In de teaser voor de nieuwe reeks is te zien hoe de hunters de jacht openen op acht nieuwe voorvluchtigen. Wie dat zijn, is nog niet bekend.

AVROTROS maakt zesde seizoen van Hunted
Lees ook

AVROTROS maakt zesde seizoen van Hunted

Elk seizoen doen er twaalf kandidaten mee aan Hunted. Ze proberen maar liefst drie weken onder de radar te blijven en onontdekt het land door te trekken. Ondertussen probeert een team aan rechercheurs, hackers en beveiligingsexperts hen te vinden. 

BN'ers waren ook al te zien in het enigszins vergelijkbare programma Jachtseizoen. Onder anderen Lil' Kleine schitterde in de Stuk TV-show, maar hield zich niet helemaal aan de regels. In de video hieronder zie je hoe Peter R. de Vries erop reageert.