binnen harken

Harry en Meghan tekenen na Netflix ook bij Spotify

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images Harry en Meghan tekenen na Netflix ook bij Spotify
RTL

Het is officieel: prins Harry (36) en Meghan Markle (39) gaan podcasts maken voor Spotify. Na maandenlange speculatie bevestigt het stel dat ze hebben getekend bij de muziekgigant.

"Hoe moeilijk 2020 ook is geweest, er is nooit een beter moment geweest om naar elkaar te luisteren"

Harry en Meghan hebben een deal voor meerdere jaren gemaakt met Spotify. Onder het nieuw gevormde Archewell Audio productiebedrijf gaat het koppel podcasts maken voor de streamingdienst. Naar verwachting gaan de Hertog en Hertogin van Sussex zowel de presentatie als de productie op zich nemen voor de shows die in 2021 in première gaan. Om hun fans alvast lekker te maken, verschijnt er als het goed is dit jaar nog een special rondom de feestdagen.

Meghan Markle pompt flink wat geld in 'super lattes'
Lees ook

Meghan Markle pompt flink wat geld in 'super lattes'

"Wat we zo leuk vinden aan podcasts is dat het ons eraan herinnert je moment te pakken en echt te luisteren, de verbinding met elkaar aan te gaan", laten Harry en Meghan weten in hun aankondiging. "Hoe moeilijk 2020 ook is geweest, er is nooit een beter moment geweest om naar elkaar te luisteren en elkaars verhalen aan te horen. We zijn allemaal verbonden met elkaar." Spotify-gebruikers kunnen zich nu al abonneren op hun kanaal en hier luisteren naar de teaser van hun feestdagenspecial. 

De Spotify-deal komt in navolging van hun contract met Netflix, waarvoor ze ook programma's gaan ontwikkelen. In de video hieronder zie je er alles over. 

Lees meer over
Meghan MarklePrins HarrySpotifyNetflixNetflixseriePodcast