Kanye op je buik schrijven

'Huwelijk Kim en Kanye staat op klappen, scheiding op de loer'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Huwelijk Kim en Kanye staat op klappen, scheiding op de loer'
RTL

Kim Kardashian (40) en Kanye West (43) verkeren momenteel in een flinke huwelijkscrisis, zo meldt onder meer 'Hollywood Life'. Het stel woont momenteel zelfs apart van elkaar, melden bronnen dicht bij de familie.

"Kim en Kanye hebben moeite om als stel bij elkaar te blijven"

De eerste scheurtjes in het huwelijk ontstonden eerder dit jaar nadat Kanye enkele opmerkelijke tweets de wereld inslingerde. Zo beweerde hij dat Kim en haar moeder Kris Jenner, hem probeerde op te sluiten. Ook zouden hij en Kim abortus hebben overwogen toen ze voor het eerst zwanger was.

Kim Kardashian stopt kersttraditie: 'Wil pauze inlassen'
Lees ook

Kim Kardashian stopt kersttraditie: 'Wil pauze inlassen'

"Kim en Kanye hebben moeite om als stel bij elkaar te blijven en dat is al geruime tijd zo", vertelde een bron aan Hollywood Life. "Het lijkt erop dat ze nooit echt een echtscheiding zal aanvragen, althans niet snel. Ze leiden nu echt een gescheiden leven en hebben dat al een tijdje."

Het stel heeft vier kinderen, North (7), Saint (5), Chicago (2) en Psalm (1). Zij verblijven momenteel bij Kim in Los Angeles, terwijl Kanye zijn toevlucht in Wyoming heeft gezocht. Wel zou het gezin weer met kerst herenigd worden.

Er zijn al geruime tijd zorgen over de psychische gesteldheid van de rapper. Hieronder zie je er alles over.

Lees meer over
Kim KardashianKanye West