PLOTTWIST

Nieuwe mannen zorgen voor spanningen in Prince Charming

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ITVNieuwe mannen zorgen voor spanningen in Prince Charming
RTL

Vanaf woensdag 16 december is de nieuwe datingshow 'Prince Charming' te zien, waarin de 29-jarige Marvin op zoek gaat naar zijn prins op het witte paard. In de eerste aflevering zijn de tien mannen die gaan strijden om het hart van Marvin voorgesteld, maar aan het einde van de aflevering blijkt het dat er nóg twee kapers op de Italiaanse kust zijn.

"Ik prop 'm in die koffer en ik gooi hem van het balkon af"

Al vrij snel wordt bekend dat er nóg meer gasten de villa zullen betrekken. De tien mannen die al geïnstalleerd zijn speculeren erop los. "Misschien zijn het wel gewoon vrienden van hem. Of paarden." Uiteindelijk blijkt het te gaan om twee Amsterdamse mannen, die óók aanwezig zijn om het hart van Marvin te veroveren. De dertigjarige Tim heeft maar één doel. "En dat is Prince Charming. Ik wil gewoon iets serieus opbouwen met iemand." 

De 33-jarige Tommy gaat met een open blik het avontuur aan in Sicilië. "Ik weet niet wat het gaat brengen, misschien is het ook een desillusie, zoals m'n liefdesleven tot nu toe is. Maar we gaan het zien." Het eerste wat meteen opvalt, zijn de stralend witte tanden van Tommy. "Wat heb je ermee gedaan?" vraagt Mitchel hem, die de twee nieuwkomers niet als concurrentie ziet. "Ik denk dat Tommy een te grote mond heeft."

Prince Charming: 'Wel moeilijk gehad tijdens het programma'
Lees ook

Prince Charming: 'Wel moeilijk gehad tijdens het programma'

Prince Charming-kandidaten Tommy en Tim© ITV
Prince Charming-kandidaten Tommy en Tim

Direct na hun aankomst ontmoeten Tim en Tommy dé man waar ze voor komen, Marvin, voor het eerst. En bij hen beiden valt hij ontzettend in de smaak. Vervolgens mogen ze direct wat tijd alleen met Prince Charming doorbrengen. Dat leidt bij de andere kandidaten tot een beetje jaloezie. "En ik dan?" vraagt Dignum. 

Vervolgens moeten Tim en Tommy uiteraard ook een slaapplek hebben. Al vrij snel mag Tim bij Rick op de kamer, wat door andere kandidaten redelijk verdacht gevonden wordt. Tommy moet bij Marcello en Mitchel op de kamer, maar dát blijkt geen match te zijn. Tommy en Mitchel kunnen namelijk niet heel goed door een deur. "Het is niet echt een goede connectie", vertelt Tommy. "Hij kan best wel overrulen. Hij is iets te goed gebekt", vervolgt Mitchel op zijn beurt, Aan het einde van de aflevering blijkt ook dat de mannen elkaar het liefst zo snel mogelijk zien vertrekken. Tommy noemt Mitchel zelfs een 'walgelijk type'. "Ik prop 'm in die koffer en ik gooi hem van het balkon af."

In de video hieronder zie je de eerste beelden van Prince Charming.

Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Prince Charming, exclusief bij Videoland.

Lees meer over
Prince Charming