Beterschap

Hélène Hendriks opgenomen in het ziekenhuis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHélène Hendriks opgenomen in het ziekenhuis
RTL

Presentatrice Hélène Hendriks (40) heeft een aantal dagen in het ziekenhuis gelegen. Dat vertelde Johan Derksen (71) gisteren in 'Veronica Inside'. Waarom Hélène in het ziekenhuis lag, wilde Johan omwille van haar privacy niet kwijt.

"We verwachten dat Hélène binnen afzienbare tijd weer bij VI te zien is, wanneer precies maken we op een later moment bekend"

In de uitzending werd verteld dat Hélène eigenlijk een item zou maken voor Veronica Inside, maar door ziekte verstek moest laten gaan. "Hélène zou daar de prijsuitreiking doen, maar ik werd gebeld dat ze in het ziekenhuis ligt", aldus Johan.

Neemt Hélène Hendriks plaats Wilfred Genee in bij VI?
Lees ook

Neemt Hélène Hendriks plaats Wilfred Genee in bij VI?

Door redenen omtrent privacy kon hij niet vertellen waarom Hélène in het ziekenhuis ligt. "We wensen haar heel veel beterschap", vulde Wilfred Genee aan. Inmiddels heeft een woordvoerder van Talpa bevestigt dat de presentatrice in het ziekenhuis lag vanwege een blindedarmontsteking, maar inmiddels weer thuis aan het aansterken is. "We verwachten dat Hélène binnen afzienbare tijd weer bij VI te zien is, wanneer precies maken we op een later moment bekend", aldus Talpa.

Lees meer over
Hélène Hendriks