'tis the season to be jolly

Netflix kersthit A California Christmas krijgt een vervolg

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixNetflix kersthit A California Christmas krijgt een vervolg
RTL

Na het redelijk onverwachte succes van 'A California Christmas' - de film is zelfs voor een kerstfilm wel erg zoet en voorspelbaar - kondigt Netflix nú al het vervolg aan. Deel twee van de film heet 'California Christmas: City Lights' meldt 'Variety'.

Hoewel exacte kijkcijfers niet bekend zijn, staat de Netflix-hit sinds de release al in de top tien populaire titels van het moment. Ook in andere landen, zoals Amerika, krijgen de Netflix-kijkers geen genoeg van de zoetsappige kerstfilm. In A California Christmas moet de rijke charmeur Joseph doen alsof hij een boerenknecht is om een boerin ervan te overtuigen haar land vóór de feestdagen te verkopen. 

Lukt het hem niet, dan raakt Joseph zijn baan in het familiebedrijf en de bijbehorende privileges kwijt. De paniek breekt pas echt uit als Joe als een blok valt voor de hardwerkende Callie. Op een gegeven moment zit hij zo diep in zijn rol als knecht dat hij haar niet meer durft te vertellen waarom hij echt bij haar werkt. 

Eerste Nederlandse kerstfilm De Familie Claus nú op Netflix
Lees ook

Eerste Nederlandse kerstfilm De Familie Claus nú op Netflix

Het filmen voor het vervolg van A California Christmas start begin 2021. Lauren Swickard, Callie in de film, is verantwoordelijk voor het script. Ook haar man Josh, die de rol van Joseph speelt, is van de partij. 

Lees meer over
Netflix