love or leave

Voorstellen: dit koppel vervangt Sorelis en Gulcin in Temptation

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenVoorstellen: dit koppel vervangt Sorelis en Gulcin in Temptation
RTL

Het 'Temptation'-avontuur van Gulcin en Sorelis heeft een bijzonder einde gekregen. Na slechts een paar dagen besluit Sorelis het programma 'uitgespeeld' te hebben en zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Kevin en Eva nemen hun plek in de villa in en gaan de ultieme relatietest aan.

Als er iemand zichzelf wil bewijzen is het de 27-jarige Kevin wel. Twee jaar geleden leerde hij de 19-jarige Eva kennen op verschillende festivals. Inmiddels zijn de twee 1,5 jaar samen en wonen ze samen. Net in het begin van hun relatie is Kevin de fout in gegaan met zijn ex, toen Eva een maand op reis was in Thailand.

Om te voorkomen dat Kevin weer de fout in gaat doen ze bijna alles samen, maar dit is natuurlijk niet gezond. Met hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave wil Kevin zich bewijzen zodat Eva hem weer voor de volle 100% kan vertrouwen.

Kevin & Eva in Temptation Island: Love or Leave© Paul Parisi
Kevin & Eva in Temptation Island: Love or Leave

RTL Boulevard sprak onlangs met tortelduifjes Gulcin en Sorelis over 'de mooiste dag van hun leven'. Hoe hun toekomst eruit ziet vertellen ze zelf in een aflevering van Temptation Love Therapy.

Lees meer over
VideolandTemptation Island