Boer zoekt waarheid

Milou uit BzV geeft duidelijkheid: 'Breuk was niet mijn keuze'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© kRO-NCRV/Linelle DeunkMilou uit BzV geeft duidelijkheid: 'Breuk was niet mijn keuze'
RTL

Milou en Bastiaan, hét droomkoppel uit 'Boer zoekt Vrouw', hebben een punt achter hun relatie gezet. Zo werd duidelijk in de kerstspecial van het programma. Toch lijkt Milou er nog flink moeite mee te hebben. Ze krijgt namelijk flink wat vervelende reacties en maakt op Instagram korte metten met alle geruchten.

"Ik had mijn leventje zo op willen geven"

Milou deelde op haar Instagram al een foto van haar en Bastiaan samen en schreef erbij: 'De liefde was en is er nog steeds, en oh wat had ik hiervoor willen vechten. Die liefde was me alles waard geweest.' In haar stories geeft ze iets meer tekst en uitleg over deze cryptische tekst. " Voor iedereen die zich afvraagt waarom ik zeg dat ik ervoor had willen vechten: ik had er ook voor willen vechten, maar ik kan niemand dwingen om hetzelfde te doen"

Jan en Nienke uit BzV weer samen, Bastiaan en Milou uit elkaar
Lees ook

Jan en Nienke uit BzV weer samen, Bastiaan en Milou uit elkaar

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Nee, het was niet mijn keuze en nee Bastiaan was niet te min voor mij", vervolgt ze in haar Stories. "Ik had mijn leventje zo op willen geven, maar je moet daar wel allebei achterstaan." Ook deelde ze een screenshot van enkele nare reacties. Hierover zegt ze: "Ik wil dat even duidelijk hebben, want ik weet dat ik echt ergens voor vecht en echt niet zomaar opgeef. Tja, ik moet die comments ook niet lezen. Mensen kennen mij niet." 

Er gingen eerder al geruchten over een mogelijke breuk tussen Milou en Bastiaan. Hieronder zie je er alles over.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw