Gender reveal

Ferri Somogyi onthult geslacht van zijn tweeling

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFerri Somogyi onthult geslacht van zijn tweeling
RTL

Ferri Somogyi (47) zit binnenkort dubbel in de luiers. De 'Goede Tijden, Slechte Tijden'-ster wordt weer vader en krijgt samen met zijn echtgenote twee jongetjes. Dat heeft de acteur zojuist bekendgemaakt op Instagram.

"Dat wordt lachen!"

'Véda krijgt 2 broertjes! Dat wordt lachen!' plaatst Ferri bij een foto van hun kleine meisje die een rits blauwe cupcakes aan het versieren is. Ook mama Noëlle deelt het mierzoete kiekje. 'Blauwe 'taatjes' maken voor de twee jongetjes in mama's buik', schrijft ze erbij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vrouw GTST-acteur Ferri Somogyi in verwachting van tweeling
Lees ook

Vrouw GTST-acteur Ferri Somogyi in verwachting van tweeling

De soapie en zijn achttien jaar jongere vrouw kregen twee jaar geleden een dochter. Kort daarvoor trad het koppel in het huwelijk. Dat Véda nu een grote zus wordt had Ferri niet durven dromen. 'Ongelofelijk, dat ik dit mag meemaken', schreef hij dan ook bij de aankondiging van het babynieuws.

Ferri is weliswaar al voor de wet getrouwd met zijn grote liefde, maar de soapie hoopt ooit ook nog een spectaculair trouwfeest te geven voor al zijn familie en vrienden. In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt Ferri alles over zijn wilde trouwplannen.

Lees meer over
Ferri Somogyi