paleis voor een pikkie

Droom rapper Snelle komt uit: 'Eerste huis gekocht!'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDroom rapper Snelle komt uit: 'Eerste huis gekocht!'
RTL

Een bijzondere dag voor Snelle. De rapper heeft op 25-jarige leeftijd zijn handtekening gezet onder zijn eerste koophuis en viert de mijlpaal op social media.

"Zeer gelukkig man"

'Wat een droom!' begint Snelle zijn bericht. De rapper heeft zojuist zijn 'eerste huis gekocht' in Overijssel, meldt hij op Instagram. Hij heeft 'getwijfeld om het te delen', maar wilde dat toch doen, omdat 'deze droom mede dankzij' zijn fans uit heeft mogen komen. 'Het is een plek waar ik met al mijn vrienden en collega's muziek kan maken, kan ondernemen, kan wonen en genieten van rust', vervolgt Snelle. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Rapper Snelle krijgt eigen documentaire bij Netflix
Lees ook

Rapper Snelle krijgt eigen documentaire bij Netflix

De rapper heeft het hier 'al jaren' over. En omschrijft zichzelf als een 'zeer gelukkig man'. Bovendien maakt Snelle een referentie aan zijn hit 'De Overkant' met Suzan & Freek, omdat zijn nieuwe paleisje ergens staat waar het stil is, zijn fiets zonder slot kan blijven staan en iedereen dichtbij hem is. Het is overigens niet de enige droom die uitkomt voor de rapper. Snelle mocht een single opnemen met één van zijn helden: Thomas Acda. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
SnelleInstagram