op een onbewoond eiland

Nicolette Kluijver: 'Nieuw seizoen Expeditie komt er sowieso'

Door RTL Boulevard/Veronica Magazine··Aangepast:
© Martijn van GelderNicolette Kluijver: 'Nieuw seizoen Expeditie komt er sowieso'
RTL

Het coronavirus gooide dit jaar niet alleen roet in het eten van het Eurovisiesongfestival, de Olympische Spelen en het EK: ook werd er een streep getrokken door een nieuw seizoen van 'Expeditie Robinson'. "Dat was echt een tegenvaller", vertelt presentatrice Nicolette Kluijver (36) in 'Veronica Magazine'.

"Dit is waarom ik tv maak, het is een van de leukste klussen die je kunt krijgen"

Het goede voornemen van Nicolette is dat er dit jaar wél een nieuwe editie wordt opgenomen. "Mensen vragen weleens of ik het niet zat ben na zes jaar. Absoluut niet. Dit is waarom ik tv maak, het is een van de leukste klussen die je kunt krijgen", aldus de presentatrice. 

Nicolette Kluijver over nieuw klusprogramma: ‘Spectaculair’
Lees ook

Nicolette Kluijver over nieuw klusprogramma: ‘Spectaculair’

In eerste instantie zouden de opnames gewoon plaatsvinden, ondanks corona, maar last minute ging het hele feestje toch niet door. "Ik had mijn koffer gepakt, de vaccinaties waren gedaan", legt Nicolette uit. "Gezondheid gaat boven alles. Het was kut, maar wat doe je eraan."

Nicolette moet ook aan haar eigen gezondheid denken. "Sinds ik ziek ben geweest leef ik toch al elke dag met angst voor mijn gezondheid", vertelt ze openhartig. "Het was in het begin even erg eng, maar daarna kreeg ik door dat het enigszins meeviel. In die zin dat we niet massaal doodgaan zoals in enge Hollywoodfilms. En mijn leven was sowieso al heel beperkt. Ik ben moeder van drie kinderen: uitgaan doe ik al heel lang niet meer."

Lees meer over
Nicolette KluijverExpeditie Robinson