over en ook voorbij

Ex Marco Borsato vertelt de waarheid over relatiegeruchten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Ex Marco Borsato vertelt de waarheid over relatiegeruchten
RTL

Sinds de breuk tussen Marco Borsato (54) en Leontine (53) vliegen de geruchten de zanger om de oren. Zo zou hij volgens menigeen terug zijn bij zijn ex Denise Boekhoff (49). Het voormalige liefje van de zanger reageert nu via Instagram op de ophef.

"Je leest het goed: nooit meer"

Denise is de geruchten rondom haar vermeende affaire met Marco spuugzat en uit haar frustraties op social media. De twee hadden 24 jaar geleden een relatie en zouden de draad weer hebben opgepakt, maar daar klopt volgens het model niks van. Naar haar mening houdt 'de media iets in stand' wat er 'niet is en nooit meer is geweest' sinds ze uit elkaar gingen in 1996. Volgens Denise zijn het allemaal 'aannames, veronderstellingen en roddels'.

Marco Borsato blikt terug op 2020: 'Verdrietigste jaar uit mijn leven'
Lees ook

Marco Borsato blikt terug op 2020: 'Verdrietigste jaar uit mijn leven'

Marco's ex wil 'voor eens en voor altijd' duidelijkheid scheppen. 'Het idee achter de naam ex is dat het om een vroegere partner gaat', legt Denise uit. 'Nee, wij worden nooit meer een koppel. Je leest het goed: nooit meer.'

En daar is ze gelukkig mee, verklaart ze. 'Ik heb het de afgelopen 24 jaar ook heel erg leuk gehad zonder hem. (...) Nee, ik wil daar niet nog meer over kwijt, want er is geen meer. (...) Ik wens Marco nog steeds het allerbeste, maar dat wil niet zeggen dat ik dat ben.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

'Het allerbeste is dat iedereen zich bemoeit met zijn eigen leven en als dat onmogelijk is dan zeker niet met het mijne', besluit Denise. 'Ik begrijp echt dat het in deze coronatijd ook crisis is voor de roddelbladen, maar ga geen leugens verkopen'.

Ook Marco's ex-vrouw Leontine blikte onlangs terug op haar tijd met de zanger, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Leontine BorsatoMarco BorsatoRelatieLiefdeInstagram