moest kloppen

Gert Verhulst heeft nog maar de helft van zijn zicht

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGert Verhulst heeft nog maar de helft van zijn zicht
RTL

Gert Verhulst (52) was donderdagmorgen te gast bij de Vlaamse collega's van Qmusic. Daar deed de Studio 100-baas een bijzondere onthulling: hij gaat namelijk onder het mes voor een ooglidcorrectie.

"De komende weken zal je me alleen zien met een grote zonnebril"

Gert vertelt dat hij hangende oogleden heeft en daarom maar de helft van zijn zicht heeft. "Ik zie niks meer. Omdat ik mijn oogleden zie hangen heb ik nog maar de helft van mijn zicht. Dus die moeten weg." De ondernemer laat er geen gras over groeien, de operatie vindt vandaag nog plaats.

Vader Gert Verhulst overleden: 'Slaap zacht'
Lees ook

Vader Gert Verhulst overleden: 'Slaap zacht'

Volgens de televisie-man heeft hij niets te vrezen, aangezien het een ingreep is die vaak voorkomt. Hij wordt dan ook enkel plaatselijk verdoofd. Zijn zoon, Viktor, heeft er minder vertrouwen in. "Ze snijden een stuk van je vel weg", stelt hij verbaasd in de radioshow. "Ik ga waarschijnlijk wel een soort barbecue-geur ruiken", valt Gert hem bij. "In ieder geval: de komende weken zal je me alleen zien met een grote zonnebril."

De ooglidcorrectie van Gert wordt ook gefilmd door de camera's van hun nieuwe realityserie. Eerder gaf de familie RTL Boulevard al een intiem kijkje in hun leven.

Lees meer over
Gert Verhulst