Story to tell

Timothy van Utopia wordt voor de tweede keer vader

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTimothy van Utopia wordt voor de tweede keer vader
RTL

De ooievaar is opnieuw onderweg naar oud-Utopiaan Timothy Steenbergen en zijn vriendin Lysanne. Het stel deelt op Instagram het bericht dat zij een tweede kindje verwachten.

"Krijgt Jelizah er een broertje of zusje bij?"

Trotse papa Timothy deelt een foto van zijn dochtertje Jelizah met nieuwe echofoto's. 'Wat is dat nou?! Krijgt Jelizah er een broertje of zusje bij?', valt er te lezen bij het kiekje. Timothy en Lysanne werden april 2020 de trotse ouders van het meisje en mogen binnenkort hun tweede kindje in de armen sluiten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jessie uit Utopia is vader geworden van een dochtertje
Lees ook

Jessie uit Utopia is vader geworden van een dochtertje

Timothy is op zijn zachts gezegd een veelbesproken karakter uit Utopia 2. In de realityshow vormde hij een koppel met mede-Utopiaan Franny. De twee waren zelfs verloofd. Nadat Timothy het beloofde land moest verlaten, bleek de liefde toch wat minder sterk. In mei 2019 dumpte hij Franny via een brief. "Het is uit. Hij heeft geen gevoel meer voor mij", las ze destijds voor aan haar medebewoners.

De overgebleven Utopianen hadden sterk het vermoeden dat er een ander in het spel was en dat vermoeden bleek te kloppen. Een kijker van het programma spotte hem namelijk zoenend met een andere dame en lichtte Franny in. Kort daarna onthulde Timothy dat hij een relatie heeft met Lysanne.