berichtje!

Jaimy van Love Island onthult ware reden breuk Mattheüs

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @ loveislandnlJaimy van Love Island onthult ware reden breuk Mattheüs
RTL

Mattheüs zorgde voor flink wat chaos in 'Love Island' toen hij na Casa Amor de villa binnenstapte met yogadocent Jaimy. Toch wilde de voetballer ook met haar niet settelen. Via Instagram doet Jaimy nu een boekje open over hun break-up.

"Je leert altijd uit een (liefdes)relatie"

De keuze van Mattheüs zorgde ervoor dat Raphaëlla afscheid moest nemen van zowel het spel, als haar grote liefde. En voor wat? Kort na hun deelname besloten Jaimy en Matthy namelijk alweer een punt te zetten achter hun relatie. 

In een Q&A op Instagram laat Jaimy nu weten dat ze nog dagelijks de vraag krijgt waarom de twee hun romance hebben beëindigd. 'We hebben een geweldige tijd gehad samen', begint ze haar antwoord. Maar eenmaal terug in Nederland en België, was het toch niet dé match die ze voor ogen hadden.

© Instagram @jaimyf_

Dat betekent echter niet dat hun gevoelens niet oprecht waren benadrukt Jaimy. "Ik zie het zelf nog steeds heel positief: je leert altijd uit een (liefdes)relatie, alles gebeurt met een reden en samen hebben we genoten.'

Soms is het volgens de Temptation-babe gewoon even beter om afstand te nemen van elkaar. 'Iedereen verdient écht geluk: ook in de liefde. Ik zal altijd blijven geloven in de echte liefde en ik ga niet voor minder', aldus Jaimy.

Raphaëlla was echter verscheurd van verdriet en deed in Love Check-up uitgebreid haar verhaal.

Lees meer over
Love Island