opkikkertje

Joshua en Lakshmi geven privé serenade aan WIDM-kandidaten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSJoshua en Lakshmi geven privé serenade aan WIDM-kandidaten
RTL

Het is geen geheim dat de kandidaten van 'Wie is de Mol?' enorm aan elkaar hechten tijdens de opnames van het ultraspannende programma. Ook dit jaar is geen uitzondering. Door het afscheid van Erik de Zwart (63) zaten ze allemaal in zak en as, maar daar hadden Joshua Nolet (32) en Lakshmi (27) dé oplossing voor.

"Iedereen zat te genieten en met een glimlach van oor tot oor"

Eriks exit sloeg in als een bom bij de overige kandidaten van Wie is de Mol? Het abrupte afscheid was een flinke domper voor ze en daarom konden ze wel een opkikkertje gebruiken. Joshua en Lakshmi zijn natuurlijk podiumbeesten en besloten hun mededeelnemers te verrassen tijdens de busreis naar de volgende bestemming. "Joshua zat ineens gehurkt voorin, met zijn gezicht naar de weg toe en er kwam ineens muziek", legt Marije Knevel uit. "Want hij heeft ons een privé-concert gegeven." 

Wie o wie: Jeroen vertelt wie zijn hoofdverdachte is in WIDM
Lees ook

Wie o wie: Jeroen vertelt wie zijn hoofdverdachte is in WIDM

Ook Lakshmi laat vervolgens haar gouden keeltje horen en voert haar nummer 'Touch Myself' op. "Te gek", vindt Florentijn de serenade van de twee kandidaten. "Iedereen zat te genieten en met een glimlach van oor tot oor." De Wie is de Mol?-deelnemers treurden om de executie van Erik. De voormalige radio-dj vertelt in de video hieronder alles over zijn deelname een exit uit het programma. 

Lees meer over
Joshua NoletWie is de Mol?