twee druppels water

Marieke Elsinga in de war door gelijkenis met typetje Elise Schaap

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP / Instagram @elise_is_hereMarieke Elsinga in de war door gelijkenis met typetje Elise Schaap
RTL

Het twaalfde seizoen van 'De TV Kantine' staat op het punt los te barsten. Hoewel vanavond pas de eerste aflevering op de buis verschijnt, heeft Elise Schaap (38) alvast een klein voorproefje gedeeld. Maar haar 'slachtoffer' Marieke Elsinga (34) weet haast niet meer wat echt is en wat niet.

"Ik zag vanmorgen die foto en dacht oprecht voor één seconde dat ik mezelf zag"

Niemand minder dan Marieke Elsinga is vanavond een van de slachtoffers in De TV Kantine. Carlo Boszhard en zijn team persifleren namelijk dit seizoen opnieuw RTL Boulevard. De imitatie-koning heeft de taak op zich genomen niet één, maar twee Boulevard-gezichten op zich te nemen. Zo is hij te zien als onze Luuk Ikink én als entertainmentdeskundige Rob Goossens. Irene Moors kruipt in de huid van royaltydeskundige Justine Marcella.

Natuurlijk kan Elise Schaap ook niet ontbreken. Zij keert terug als Nikkie 'bla bla chocoladevla' Plessen én dus Marieke!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eerste beelden: De TV Kantine 'doet' RTL Boulevard
Lees ook

Eerste beelden: De TV Kantine 'doet' RTL Boulevard

"Ik zag vanmorgen die foto en dacht oprecht voor één seconde dat ik mezelf zag", vertelde Marieke vanmorgen op Qmusic. Niet alleen de presentatrice is onder de indruk, ook radio-collega Mattie Valk vindt de vertolking van Elise 'magnifiek'. 

De kans is trouwens groot dat Mattie zelf ook voorbij komt dit seizoen, want Marieke vertelde in de uitzending een aantal weken geleden Carlo aan de telefoon te hebben gehad die vroeg om tips voor Mattie. "Ik zou het een enorme eer vinden", aldus de dj.

Een voorproefje van de beelden van 'Marieke' én van 'Dr. Love' zie je hieronder:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Natuurlijk heeft De TV Kantine nog veel meer voor ons in petto. Zo vertolken Carlo en Elise een eigen coronaversie van George Bakers nummer 'Una Paloma Blanca', kruipt Loretta Schrijver in de huid van Beatrix, maakt René Le Blanc zijn opwachting en schittert zelfs onze eigen Miljuschka Witzenhausen in het programma!

Lees meer over
Carlo BoszhardIrene MoorsElise SchaapDe TV Kantine