op zijn hondjes

Gordon door het dolle heen: 'Ik word weer papa'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGordon door het dolle heen: 'Ik word weer papa'
RTL

Gordon (52) deelt op Instagram het heugelijke nieuws dat hij 'in blijde verwachting' is. Niet van een baby, maar van een hond. Het kraamcadeau heeft hij al in huis.

"Geen vent, liever een hond"

Gordon plaatst voor zijn volgers een speciale unboxing-video. "Ik word weer papa", verkondigt hij vrolijk. De hashtag #puppy die hij bij de post gebruikt, verklapt al een beetje wat er in de doos zit. Het gaat namelijk om een nieuwe halsband, maar dan natuurlijk wel een van modehuis Louis Vuitton à €235.

Gordon: 'Een kind zou mijn redding kunnen zijn'
Lees ook

Gordon: 'Een kind zou mijn redding kunnen zijn'

"Mijn hart maakt een sprongetje", laat Gordon weten. Hij lijkt met de komst van zijn nieuwe viervoeter de mannen voorlopig even te hebben afgezworen. "Geen vent, liever een hond."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gordon was ooit al papa van een hond: chihuahua Reus. Deze moest hij helaas wegdoen, omdat het beestje gedragsproblemen had. "Mogelijk heeft de fokker, die hetzelfde postuur heeft als ik, haar op jonge leeftijd geslagen. Dat is het hondje kennelijk nooit vergeten", zei hij daar destijds over in het AD. Reus werd daarom geadopteerd door een goede vriendin van Gordon.

De presentator was daarvoor al eens met Reus te gast in Life4You en liet toen een hondenfluisteraar contact zoeken met het hondje. Daar zou de chihuahua hebben gezegd wisselende richtlijnen te ontvangen van haar baasje.

Lees meer over
Gordon