oscarwaardig

Terror Theo uit Big Brother bekent: 'Deels gespeeld'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandTerror Theo uit Big Brother bekent: 'Deels gespeeld'
RTL

Het kwam als een schok toen Terror Theo zelf besloot uit het 'Big Brother'-huis te stappen. De 54-jarige was een van de spraakmakendste deelnemers door zijn opvallende opmerkingen. Maar volgens hem was dat slechts de halve waarheid en voerde hij deels een act op, vertelt hij nu.

"Ik heb van mezelf verloren"

Theo werd al snel omgedoopt tot 'Terror Theo' in Big Brother. Maar het werd hem vrij rap al te veel en nu is hij uit het programma gestapt. Na zijn exit vindt hij alsnog dat hij niet 'heeft verloren' van de show en de overige deelnemers. "Ik kon maar van één iemand verliezen en dat was van mezelf en dat is ook gebeurd. Ik heb van mezelf verloren", legt Theo uit op het Instagram-kanaal van de show. 

Terror Theo stapt op uit het Big Brother-huis
Lees ook

Terror Theo stapt op uit het Big Brother-huis

"Ik werd steeds ongelukkiger en dan ben ik bang dat ik uitspraken doe die ik zeker niet meen", verklaart Theo. "Spijt van het spel heb ik niet, hoe ik gespeeld heb, zeker niet. Spijt van sommige uitspraken, dat ik mensen gekwetst heb. Ja, dat heb ik zeker." Een van de opvallende uitspraken was: ‘Beter jullie best doen, stelletje homo’s.' Maar Theo krabbelt nu terug en zegt dat hij dat 'natuurlijk nooit zou zeggen' buiten het Big Brother-huis. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

"Het was ook een Theo die deels gespeeld was, en dat was Theo die heel hard was, schelden, dat allemaal", legt de kandidaat verder uit. "De rol die mij ver moest brengen om winnaar te worden, speelde ik goed. Maar ik was blij dat ik die op het einde los kon laten. Het werd een struggle voor mij. Op het moment dat ik het huis uitstapte, voelde ik bevrijding. Ik ben buiten het huis gelukkiger dan in het huis. En ik ga altijd voor geluk.”

Big Brother is elke dag om 21.30 uur te zien op RTL5 en terug te kijken bij Videoland. Na Theo's vertrek kwamen er ook nieuwe bewoners het huis in. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Big BrotherVideoland serie