werd wakker met een ton

Lil' Kleine reageert op 'zure' reacties horloge zoontje Lío

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @lilkleineLil' Kleine reageert op 'zure' reacties horloge zoontje Lío
RTL

Het zoontje van Lil' Kleine (26) was dan misschien niet bepaald onder de indruk van het peperdure Audemars Piquet-horloge dat hij afgelopen weekend in zijn schoot geworpen kreeg, de volgers van de rapper des te meer. Jorik, zoals Lil' Kleine echt heet, reageert nu op alle ophef.

"Niemand heeft een horloge 'nodig', het gaat om emotie"

'Even voor de goede orde: het is ons werk om mensen blij te maken met horloges', schrijft hij bij een foto van zijn zoontje. 'Natuurlijk heeft een 1-jarige geen horloge nodig; maar een 30-jarige ook niet', vervolgt hij. 'Niemand heeft een horloge 'nodig', het gaat om emotie. Het is oké als je die passie niet deelt, maar er is geen enkele reden om er zuur over te zijn.'

© Instagram @lilkleine

De 1-jarige Lío kreeg het exorbitante presentje van 'ome Jasper', eigenaar van Amsterdam Vintage Watches. De exacte kosten van het klokje zijn niet bekend, maar Audemars Piguet-horloges kennen een prijzig prijskaartje. De uurwerken variëren gemiddeld tussen de 5 en 30 duizend euro, maar kunnen oplopen tot 100 duizend euro wanneer ze eerstehands worden aangeschaft.

Het is niet de eerste keer dat Lil' met zijn flappen smijt voor zijn zoontje. De rapper gaf Lío laatst nog een hele stapel briefjes van 50 euro, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Lil Kleine