JE REINSTE ONZIN

Rein en Danny uit MAFS staan voor het eerst oog in oog

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLRein en Danny uit MAFS staan voor het eerst oog in oog
RTL

In de vierde aflevering van het zesde seizoen van 'Married at First Sight' zien Rein (35) en Danny (40) elkaar voor het eerst. De twee heren hebben een hoge match score, dus de experts van het programma hebben het volste vertrouwen in de match.

"Zal ik de bingokaart erbij pakken?"

In de loop van de aflevering zien we Rein en Danny op de momenten vlak voor het moment waarop ze elkaar zien. Danny ontmoet zijn schoonmoeder, Maria. "Op het eerste gezicht is het een leuke jongen", zegt ze over Danny. "Daar word ik rustig van", antwoordt de Limburgse Danny daarop. 

Rein heeft op zijn beurt het genoegen om de zus van Danny, Deborah, te ontmoeten. Laatstgenoemde is direct onder de indruk van haar aanstaande zwager. "Hij ziet er heel goed uit", vertelt ze. Ook beleeft Rein een emotioneel moment met zijn ouders, vlak voor het jawoord. Ze geven hem een kettinkje. Dat betekent veel voor de Haarlemmer, want niet zijn hele familie is aanwezig op het huwelijk.

Het eerste MAFS-koppel ziet elkaar voor het altaar
Lees ook

Het eerste MAFS-koppel ziet elkaar voor het altaar

Aan het einde van de aflevering is het dan eindelijk zover: Danny loopt, samen met zijn nichtje, onder luid applaus zijn aanstaande tegemoet. Na de eerste onwennige handdruk en drie kussen, beginnen de twee direct te converseren met alle aanwezigen. Vervolgens begint Rein zijn volledige aanhang voor te stellen aan Danny. "Zal ik de bingokaart erbij pakken?" vraagt Danny daarop. De twee beginnen direct grapjes met elkaar te maken. In de volgende aflevering zien we hoe de match hen bevalt.

In de afgelopen seizoenen zijn heel wat stellen de revue gepasseerd. Eén van de succesverhalen is die van Patty en Bram, die nog steeds samen zijn. RTL Boulevard sprak het stel onlangs en zij vertelden over hun relatie, die nog steeds gaande is. Je ziet het gesprek in de video hieronder.

Lees meer over
RTL NederlandMarried at First Sight