extreme gender reveal

Marly onthult op spectaculaire wijze geslacht derde kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMarly onthult op spectaculaire wijze geslacht derde kindje
RTL

Marly van der Velden (33) en haar vriend Mike Meijer weten eindelijk welke kleur muisjes zij op hun beschuitjes kunnen gaan serveren. De 'GTST'-actrice deelt op Instagram namelijk een video van haar gender reveal.

"Hotel Huis ter Duin had voor ons een bijzondere manier om het geslacht te onthullen"

De soapie pakte flink uit voor het onthullen van het geslacht van baby nummer 3. 'Hotel Huis ter Duin had voor ons een bijzondere manier om het geslacht te onthullen', schrijft Marly bij de video. Op de video is te zien hoe het hele hotel met behulp van verlichting blauw wordt gekleurd. Een jongen!

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marly van der Velden zwanger van derde kindje: 'Zo dankbaar'
Lees ook

Marly van der Velden zwanger van derde kindje: 'Zo dankbaar'

Marly en Mike hebben samen al twee meiden: Sammy-Rose en Jackie-Rey. Nu moet het stel dus een dubbele naam voor een jongetje gaan bedenken. 

In december kondigde de actrice aan opnieuw in verwachting te zijn. 'Zwanger! Nummer 3 op komst. En wow, wat ben ik dankbaar. Naast mijn allerliefste twee dochters komt er nog een kleine. Zo gewenst, zo welkom.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In het fictieve soapdorp Meerdijk krijgen de inwoners ook te maken met een zwangerschap, een tienerzwangerschap wel te verstaan. Daarmee snijden de makers van GTST een heftig onderwerp aan.

Lees meer over
Marly van der Velden