Maar daar was Jan

Glennis Grace was bijna coach in huidige seizoen The Voice

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/Anneke JanssenGlennis Grace was bijna coach in huidige seizoen The Voice
RTL

In de nieuwste aflevering van de YouTube-serie 'Keukentafelsessies' van Jamie Li praat Glennis Grace (42) vrijuit over daten, haar kinderwens en de kans dat ze ooit coach wordt bij 'The Voice of Holland'. Dat laatste was al een keer dichtbij...

"Ze gingen voor Jan Smit"

"Ik was in de running dit jaar", vertelt Glennis, duidelijk overvallen door Jamies vraag wat ze zou doen als het programma haar zou vragen als coach. Die vraag was dus al een keer gesteld: "Ik zei direct ja. Natuurlijk. Het lijkt me te gek. Hoewel ik daar uiteindelijk ook wel goed over na had moeten denken." 

Glennis Grace: 'Ik wil geen Whitney-songs meer maken'
Lees ook

Glennis Grace: 'Ik wil geen Whitney-songs meer maken'

"Het neemt namelijk wel heel veel tijd in. Daardoor heb je bijna geen tijd meer om je eigen ding te kunnen doen. Dus ja, dan moet er wel een goede compensatie tegenover staan", lacht ze. "Én... ze kozen voor Jan Smit." 

Toch vertelt ze dat ze 'ja' had gezegd, want: "Er is heel veel talent. Ik vind dat leuk om te zien en mee aan de slag te gaan. En dan natuurlijk winnen met je kandidaat, daar gaan we voor. Dat lijkt me wel heel cool." 

RTL laat aan RTL Boulevard weten dat Glennis inderdaad is gevraagd. "Het klopt dat Glennis gepolst is voor een rol als coach in het nieuwe seizoen van The Voice of Holland, ieder seizoen polsen wij meerdere mensen uit het vak hiervoor", aldus de zender in een reactie. 

Ook vertelt de zangeres aan Jamie over haar dateleven en kinderwens. Want ook al is ze niet meer samen met Lévy (26), die heeft ze nog wel: "Maar ik ben al 42, dus ik weet niet of dat er nog in zit." Glennis heeft al een zoon, Anthony, van 14.

Bekijk de hele aflevering van Keukentafelsessies hier. Elke donderdag om 08.00 uur komt er een nieuwe, op Jamie Li's YouTube-kanaal. 

In de video hieronder vertelt Glennis over de breuk met Levi. 

Lees meer over
Glennis Grace