lat-relatie

'Meghan vergezelt prins Harry niet bij terugkomst in Engeland'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty Images 'Meghan vergezelt prins Harry niet bij terugkomst in Engeland'
RTL

Prins Harry hoeft niet te rekenen op Meghans gezelschap bij terugkomt in het Verenigd Koninkrijk. De 36-jarige royal keert terug naar zijn thuisland voor een bezoek aan zijn oma koningin Elizabeth (94) en de verjaardag van zijn opa prins Philip (99), maar zijn 39-jarige echtgenote zal niet aan zijn zijde staan.

"Zij is het meest controversiële figuur"

Sinds de zogenoemde Megxit is prins Harry niet meer gesignaleerd in het Verenigd Koninkrijk. Samen met zijn vrouw Meghan en hun zoontje Archie is hij verhuisd naar de Verenigde Staten. Het lijkt er sterk op dat hij deze zomer zijn oma koningin Elizabeth gaat bezoeken, maar zijn beroemde gezin zal daar niet bij aanwezig zijn. "Het gaat om een praktische en persoonlijke beslissing van het paar", meldt een insider aan Daily Mail

'Meghan had publicatie brief van vader kunnen verwachten'
Lees ook

'Meghan had publicatie brief van vader kunnen verwachten'

De ingewijde meldt dat de Britse overheid het wel prettig vindt dat Meghan niet meegaat, omdat het een 'lastige situatie is om te navigeren.' Dat heeft natuurlijk te maken met het coronavirus, maar ook de ongekende populariteit van het stel. "Men verwacht dat het bezoek van Harry heel wat commotie zal veroorzaken", aldus de bron. "Als Meghan thuisblijft, neemt dat wat van die commotie weg. Zij is namelijk het meest controversiële figuur."

Dat betekent echter niet dat Meghan niet welkom is. De bron laat weten dat koningin Elizabeth de uitnodiging heeft verstrekt aan zowel Harry als zijn echtgenote. "Harry wil er natuurlijk bij zijn voor de 100ste verjaardag van zijn opa prins Philip. Maar hij heeft nog altijd problemen met sommige familieleden, zoals zijn broer prins William. Zonder Meghan hebben ze misschien meer kans om het uit te praten." 

Lees meer over
Meghan MarklePrins HarryKoningin Elizabeth IIPrins PhilipVerjaardag