mini-me

Nicolette van Dam trots op jarige dochter: 'Uniek in alle opzichten'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPNicolette van Dam trots op jarige dochter: 'Uniek in alle opzichten'
RTL

Het is een heugelijke dag voor Nicolette van Dam (36) en haar man Bas Smit (39). Het Instagram-koppel zet hun dochtertje Lola in het zonnetje op deze druilerige dag, omdat de kleine meid maar liefst 9 kaarsjes mag uitblazen.

"Dit meisje is uniek in alle opzichten"

Nicolette brengt op social media een eerbetoon aan haar kleine meid, die vandaag 9 jaar oud is geworden. 'Dit meisje is uniek in alle opzichten', aldus de presentatrice bij een kiekje met Lola. Volgens de 36-jarige is haar dochter 'altijd in de weer voor anderen, zorgzaam, nu al een harde werker' en 'zo dankbaar voor alles.' Dat maakt haar 'ontzettend trots' op het meisje dat zij op de wereld heeft gezet. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Nicolette en Bas vinden persiflage in TV Kantine hilarisch
Lees ook

Nicolette en Bas vinden persiflage in TV Kantine hilarisch

Ook Nicolette's man Bas is in de wolken door de bijzondere dag. 'Onze mini-Nicolette is zo’n bijzonder meisje, zoveel liefde', laat hij weten over Lola. Beide ouders worden overspoeld met felicitaties. Manon Meijers, Monique Westenberg, Sergio Herman, Jada Borsato, Robert Doornbos, Ali B en Badr Hari behoren tot de groep BN'ers die de spiksplinternieuwe 9-jarige een warm hart toedragen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bas en Nicolette hebben het er maar druk mee. Het stel kreeg laatst zelfs gezinsuitbreiding! Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Nicolette van DamBas SmitVerjaardagInstagram