ex-cuse me

Platenlabel laat Marilyn Manson vallen na MeToo-aanklacht

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPlatenlabel laat Marilyn Manson vallen na MeToo-aanklacht
RTL

Platenlabel Loma Vista Records heeft alle banden met zanger Marilyn Manson (52) verbroken. Het bedrijf kwam tot dit besluit nadat actrice Evan Rachel Wood (33) en vier andere vrouwen de artiest betichten van seksueel wangedrag.

In een verklaring aan vakbladen Variety en The Hollywood Reporter stelt het label alle promotie rond de nieuwe plaat van Manson te staken. Ook zegt Loma Vista Records in de toekomst nooit meer met de zanger samen te willen werken. Het label bracht de drie laatste platen van de 52-jarige Manson uit.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Marilyn Manson reageert op misbruikbeschuldigingen
Lees ook

Marilyn Manson reageert op misbruikbeschuldigingen

Evan Rachel Wood plaatste maandag op Instagram een bericht waarin zij haar voormalig verloofde beticht van misbruik. Volgens website Vanity Fair hebben vier andere vrouwen zich op eenzelfde manier uitgesproken over de Amerikaanse zanger.

'De naam van mijn misbruiker is Brian Warner, ook wel bekend als Marilyn Manson', begint de 33-jarige Wood haar bericht. 'Hij palmde me als tiener in en heeft me jarenlang gruwelijk mishandeld. Ik werd gehersenspoeld en gemanipuleerd. Ik ben klaar met leven in angst voor vergelding, laster of chantage.' De actrice zegt haar ex te willen ontmaskeren voordat hij nog meer levens verwoest.

Update: de zanger heeft inmiddels op de aantijgingen gereageerd.

Lees meer over
Marilyn Manson