#metoo

Marilyn Manson reageert op misbruikbeschuldigingen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMarilyn Manson reageert op misbruikbeschuldigingen
RTL

Marilyn Manson (52) heeft via Instagram laten weten zich absoluut niet te herkennen in de bewoordingen die zijn ex-verloofde Evan Rachel Wood (33), en nog vier andere vrouwen, over hem hebben geuit. De excentrieke zanger zou zich volgens de vrouwen jarenlang schuldig hebben gemaakt aan seksueel misbruik, onderdrukking en mishandeling.

"De intieme relaties die ik heb gehad waren altijd wederzijds"

"Mijn werk en leven zijn altijd magneten geweest voor controversie, maar de recente beschuldigingen aan mijn adres zijn ernstige vervormingen van de waarheid. De intieme relaties die ik heb gehad waren altijd wederzijds. Het feit dat anderen er nu voor kiezen om het verleden te verdraaien, en waarom, doet niets af aan dat dit de waarheid is," aldus Manson, wiens eigenlijke naam Brian Warner is.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Platenlabel laat Marilyn Manson vallen na MeToo-aanklacht
Lees ook

Platenlabel laat Marilyn Manson vallen na MeToo-aanklacht

Nadat Evan Rachel Wood via sociale media bekend maakte als tiener te zijn ingepalmd door Manson en daarna jarenlang 'gruwelijk misbruikt' werd, besloot Mansons platenlabel Loma Vista Records alle promotie rond zijn nieuwe plaat te staken. Ook zegt het bedrijf in de toekomst nooit meer met hem te willen samenwerken. Het label bracht de drie laatste platen van de 52-jarige Manson uit.

Lees meer over
Marilyn Manson