maf gedoe

Nu al eerste scheurtjes zichtbaar in relatie van Danny en Rein

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLNu al eerste scheurtjes zichtbaar in relatie van Danny en Rein
RTL

Na een paar heerlijke dagen vormen zich de eerste donkere wolken boven het huwelijk van Danny (40) en Rein (35) in 'Married At First Sight'. Tijdens hun huwelijksreis naar het zonovergoten Kos ergert Danny zich groen en geel aan zijn partner.

"Van mij mag die telefoon een dag op de kamer blijven"

Het is bíjna alsof je naar de mislukte huwelijksreis van Chantal en Henk kijkt. Bij iedere fotogenieke straathoek trekt Rein zijn telefoon uit zijn zak om een fotootje te schieten. Tot grote ergernis van zijn Danny. "Hij is meer met de foto's bezig en die kunnen straks leuk op social media", zegt hij bits. "Ik heb dat totaal niet. Ik zet af en toe wat op social media, maar op een gegeven moment dacht ik: hoeveel boten wil je nog fotograferen? Van mij mag die telefoon een dag op de kamer blijven."

Danny uit MAFS deelt niet eerder vertoonde beelden huwelijksnacht
Lees ook

Danny uit MAFS deelt niet eerder vertoonde beelden huwelijksnacht

Laat fotografie net de favoriete hobby van Rein zijn. "De oude generatie-vrienden van mij kunnen dat wel irritant vinden", doelt Rein op zijn cameragebruik. "Maar ik zie het echt als een herinnering. Ik ben erg van de herinneringen." 

Zodra Rein weer 'even een foto maken' zegt, voelt Danny zich in de steek gelaten. "Je bent in een vreemd land met iemand die je nu een paar dagen kent. Je laat alles achter je, je weet helemaal niks. Eigenlijk is hij mijn enige houvast nu."

Benieuwd hoe jij en je partner scoren in de Married At First Sight-matchtest? Expert Tila vertelt er hier meer over. 

Lees meer over
Married at First Sight