WAT ENIG

Martien Meiland laat zich uit over MAFS-huwelijk Sylvia en Freddy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP / RTLMartien Meiland laat zich uit over MAFS-huwelijk Sylvia en Freddy
RTL

'Married at First Sight' is dit jaar ook weer een waar kijkcijfersucces. En wat blijkt? Het programma wordt bekeken door een ander kijkcijferkanon. Niemand minder dan Martien Meiland (59) blijkt een vaste kijker te zijn. Ook hij zat gisteravond voor de kijkbuis. Op social media laat hij weten wat hij van het huwelijk van Freddy en Sylvia vindt.

"Zo jammer"

In de aflevering van gisteren is te zien dat Sylvia nog een beetje twijfelt over hoe leuk ze Freddy vindt. En dat komt met name door zijn leeftijd. Hij is namelijk tien jaar ouder dan zij is. "Verder is alles top", zegt ze.

 

'Te dikke' Sylvia uit MAFS voelt zich in trouwjurk eindelijk weer mooi
Lees ook

'Te dikke' Sylvia uit MAFS voelt zich in trouwjurk eindelijk weer mooi

Terwijl het stel op televisie danst op het nummer 'Let's Dance', reageert Martien op de uitspraken van Sylvia. "Ik denk dat het de last dance is voor ze. De laatste dans, voor Sylvia. Freddy is enig ook al is 'ie wat ouder. Zó jammer." Of het huwelijk van Sylvia en Freddy stand houdt, zal uit de volgende afleveringen moeten blijken.

Achter de matches die gemaakt worden in Married at First Sight, schuilt een hele theorie. Benieuwd naar de wetenschappelijke kant van de matches? Kijk dan de video hieronder.

Lees meer over
Martien MeilandMarried at First Sight