paardenstaartje

Martijn Krabbé vond zichzelf vroeger op Pippi Langkous lijken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Martijn Krabbé vond zichzelf vroeger op Pippi Langkous lijken
RTL

Terwijl iedereen bezig is met de sneeuw, duikt Martijn Krabbé (52) de archieven in. De 'Kopen zonder Kijken'-presentator vond een opmerkelijk kiekje uit de oude doos en deelt dat met zijn volgers.

"Hilarisch"

'Op dit soort dagen is het belangrijk te onthouden dat je ooit Pippi Langkous was', grapt Martijn bij een foto uit zijn kindertijd. De presentator heeft het opvallende kapsel van de Scandinavische tv-ster aangemeten gekregen. De staartjes misstaan hem natuurlijk niet, maar het kiekje levert wel behoorlijk wat gelach op. 'Je moet wel heel zelfverzekerd zijn om dit te posten', vindt één volger. 'Hilarisch', 'Geweldig' en 'Lief' vinden anderen het. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Herstellende Martijn Krabbé laat weten hoe het met hem gaat
Lees ook

Herstellende Martijn Krabbé laat weten hoe het met hem gaat

Martijn is de paardenstaartjes inmiddels ontgroeit en heeft de lange lokken ook achterwege gelaten. Naast The voice of Holland focust de presentator zich tegenwoordig vooral op het programma Kopen zonder Kijken. En dat is een enorm succes. Het gaat zelfs zó goed dat hij laatst een bijzondere aankondiging kon doen over de show. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Martijn KrabbéInstagram