van je hart geen moordkeyl maken

Catherine Keyl is klaar met corona-tv: 'Allemaal bek houden!'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCatherine Keyl is klaar met corona-tv: 'Allemaal bek houden!'
RTL

Als het aan Catherine Keyl (74) ligt, wordt er veel minder over corona gepraat in de verschillende talkshows. De voormalig presentatrice is er helemaal klaar mee, stelde ze maandag in het NPO Radio 1-programma 'Spraakmakers'.

"Het zijn altijd weer dezelfde deskundigen en virologen"

"Corona is helemaal sufgeluld. Iedereen hoor ik daar over. Het zijn altijd weer dezelfde deskundigen en virologen", aldus Catherine. Ze stoort zich niet alleen aan dezelfde gezichten maar ook dat er nooit conclusies aan het einde van een discussie komen. Samenvattend weet volgens haar eigenlijk niemand iets. "Dan denk ik: waarom laat je die mensen telkens aan het woord? Je maakt ons allemaal in de war."

Heftig pestverleden achtervolgt Catherine Keyl nog altijd
Lees ook

Heftig pestverleden achtervolgt Catherine Keyl nog altijd

Wat dat betreft is het volgens Catherine beter als er minder over corona wordt gediscussieerd. "Ik heb zo de behoefte dat iemand zegt: nu gaan we het zo doen, en allemaal bek houden!"

NRC publiceerde zondag een onderzoek van Nieuwsmonitor over de gasten van het eerste jaar van Op1. Daaruit bleek dat veel gezichten steeds terugkeren. Politiek verslaggever Joost Vullings verscheen met 37 keer het meeste aan tafel vlak voor viroloog Ab Osterhaus (33 keer).

Lees meer over
Catherine Keyl