PERPLEX

Kim Kardashian sneert terug na kritiek op 7-jarige dochter

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKim Kardashian sneert terug na kritiek op 7-jarige dochter
RTL

Kim Kardashian (40) staat er perplex van dat een schilderij van haar zevenjarige dochter voor zoveel ophef zorgt op social media. Daar trokken veel mensen in twijfel of North West (7) echt het landschap had geschilderd waarvan Kim eerder deze week een foto deelde.

"Val me niet aan als het om mijn kinderen gaat"

"Val me niet aan als het om mijn kinderen gaat", begon Kim een lang relaas in haar Instagram Stories. "Mijn dochter en haar beste vriendinnetje hebben les in schilderen met olieverf, waar hun talent en creativiteit wordt aangemoedigd. North heeft ontzettend hard aan haar schilderij gewerkt, ze heeft er een paar weken over gedaan."

Fans Kim Kardashian staan perplex door schildertalent dochter North
Lees ook

Fans Kim Kardashian staan perplex door schildertalent dochter North

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Kim zegt dat ze gewoon een trotse moeder is die het kunstwerk van haar kind deelde. "En opeens zie ik opiniestukken in de media en op social media van volwassen mensen die analyseren of mijn kind dit inderdaad heeft geschilderd. Hoe durf je naar de geweldige dingen die kinderen maken te kijken en ze te ervan te beschuldigen dat ze niet zo geweldig zijn?".

De realityster eindigt met een boodschap aan de haters: "Hou ermee op jezelf voor gek te zetten met al die negativiteit en laat ieder kind zich fantastisch voelen."

Lees meer over
Kim Kardashian