ALTIJD BLIJVEN DROMEN

Gaat déze B-Brave zanger Klaasje vervangen in K3?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGaat déze B-Brave zanger Klaasje vervangen in K3?
RTL

Dinsdag werd bekendgemaakt dat de Nederlandse Klaasje Meijer (25) uit de meidengroep K3 stapt, omdat ze zich wil focussen op nieuwe dingen in haar leven. Dat betekent natuurlijk dat er weer een plekje vrijkomt in de onder kinderen nog altijd populaire groep. En een zekere Nederlandse voormalig B-Brave zanger lijkt wel interesse te hebben.

"Ook de choreo's er even in aan het stampen"

Voor het eerst in de geschiedenis van K3 hoeft de opvolger van één van de zangeressen niet per se een vrouw te zijn. Het mag namelijk ook een man zijn. Sterker nog, het maakt niet uit wie wil auditeren. En Kaj van der Voort, bekend uit de boyband B-Brave, lijkt wel oren te hebben naar een plekje in de zanggroep.

Op zijn Instagram Stories is te zien dat Kaj zich al voorbereidt op de audities. 'Ben aan het oefenen hoor', grapt hij bij een foto van een aantal liedjes van K3. Op weer een andere Story schrijft hij: 'Ook de choreo's er even in aan het stampen.' En vervolgens maakt Kaj nog een grapje over de eerste single die al klaar zou liggen, met hem in K3.

Hoe gaat het na al die jaren met de oude garde van K3?
Lees ook

Hoe gaat het na al die jaren met de oude garde van K3?

© Instagram @kajvandervoort

Voor Klaasje viel er in ieder geval een last van haar schouders, toen ze gisteren eindelijk kon vertellen uit K3 te stappen. In de video hieronder vertelt ze alles over haar vertrek.

Lees meer over
Kaj van der VoortK3