EERLIJKE FOTO

Tooske Ragas deelt een voor- en nafoto van bezoekje aan visagie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTooske Ragas deelt een voor- en nafoto van bezoekje aan visagie
RTL

De televisiesterren over de hele wereld verschijnen vaak met een aardige laag make-up op hun gezicht op de kijkbuis. Uiteraard lopen ze er niet altijd zo bij. Ook Tooske Ragas (46) ziet er ná een bezoekje aan de visagie anders uit dan daarvoor. En daar wil de doorgewinterde presentatrice graag eerlijk over zijn.

"Waar smeert ze wat? En hoe dan?"

Dat doet Tooske door een foto te delen op haar Instagram, waarop het verschil te zien is in hoe Tooske eruitziet vóór- en nádat haar visagiste haar magie heeft laten werken. 'Na een tv-leven vooral kletsend bij haar in de stoel te hebben gezeten zat ik vandaag vooral op te letten', schrijft Tooske bij de foto.

Tooske en Bastiaan vijftien jaar getrouwd, delen throwback-foto
Lees ook

Tooske en Bastiaan vijftien jaar getrouwd, delen throwback-foto

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Tooske was namelijk erg benieuwd wat haar vaste visagiste precies bij haar doet. 'Waar smeert ze wat? En hoe dan?' Vervolgens geeft ze haar vaste visagiste, genaamd Mettina Jager, een flinke shout-out. 'Ze blijft voor mij de allerbeste visagist van Nederland.' En dat laat ze vandaag nog maar eens zien:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook voor de beautybranche is het momenteel een lastige tijd, gezien de harde lockdown. Onze Leco luidde een tijdje geleden de noodklok. In de video hieronder zie je het fragment.

Lees meer over
Tooske Ragas