oh boy!

Groot nieuws zorgt voor tranen van geluk in villa Big Brother

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Big BrotherGroot nieuws zorgt voor tranen van geluk in villa Big Brother
RTL

Beschuit met muisjes in de 'Big Brother'-villa. Bewoner Patrick is namelijk opa geworden van zijn allereerste kleinkind!

"Hij kan niet wachten om jou te ontmoeten. Maar gelukkig kan hij je al bewonderen op de televisie"

Hoewel de kandidaten tijdens het experiment eigenlijk geen contact mogen hebben met de buitenwereld, is Big Brother de beroerdste niet en deelt het bijzondere nieuws met Patrick. Wel wordt de spanning er goed in gehouden door alle spelers bij elkaar te roepen voor hij het heugelijke feitje te horen krijgt en er op het scherm staat: 'Beste Patrick, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jouw eerste kleinzoon'.

Het bericht zorgt voor een luid applaus en een hoop tranen. Ook Patrick zelf is er even helemaal stil van. Zijn kleinzoon, die de naam Ivar heeft gekregen, werd op dinsdag 9 februari geboren. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Tinder-match in Big Brother-huis leidt tot verbazing
Lees ook

Tinder-match in Big Brother-huis leidt tot verbazing

Patrick krijgt ook nog een bijzonder briefje, dat hij hardop voorleest aan de andere bewoners. Hierop staat: 'Lieve Pat, van harte gefeliciteerd met de geboorte van je allereerste kleinzoon Ivar. Wat zal hij blij zijn met zo’n leuke, sportieve en goedlachse opa zoals jij. Hij kan niet wachten om jou te ontmoeten. Maar gelukkig kan hij je al bewonderen op de televisie. Blijf zo doorgaan Pat. Jouw kleinkind is nu al trots op zijn opa.'

De kans is overigens groot dat Patrick zijn kleinzoon al snel in zijn armen heeft, aangezien hij samen met Thomas genomineerd is. Wie er het huis moet verlaten wordt vanavond bekend tijdens de liveshow.

Het nieuwe seizoen van Big Brother heeft al een hoop teweeg gebracht. Zo stapten er onlangs drie kandidaten vrijwillig uit het programma. Nieuwkomers Jerrel en Matt namen hun plek in. Volgens Rob Goossens komen er nóg meer mensen.

Lees meer over
Big Brother